In mijn buurt

U vindt Heerlen STAND-BY! in de buurtpunten. Het Buurtpunt is de plek waar u terecht kunt voor een praatje en een kop koffie. U kunt er buurtgenoten  ontmoeten. Of u kunt meedoen aan een leuke activiteit. Maar ook als u ideeën heeft over de sfeer in uw buurt. En als u vragen of problemen heeft waar u zelf niet uitkomt.

Buurtpunt en Sociaal Buurtteam: altijd in de buurt

In de gemeente Heerlen vinden we het belangrijk dat mensen voor elkaar zorgen. Dat kan met of zonder hulp van professionele organisaties. De buurtpunten spelen daarin een belangrijke rol. In het buurtpunt zit het Sociaal buurtteam. Eén aanspreekpunt voor mensen uit de buurt met vragen, problemen of ideeën. Waar u ook voor komt, wij zoeken samen met u naar een antwoord of oplossing.

Voor elkaar zorgen

Zoekt u vrijwilligerswerk? Maakt u zich zorgen om een buurtgenoot? Wilt u graag de handen uit de mouwen steken voor uw buurt? En wilt u weten wat er allemaal kan? Kom dan ook naar het buurtpunt.

Professionele hulp

Als inzet van professionele hulp nodig is, dan kunt u in het buurtpunt terecht. Want de vertrouwde gezichten van het sociale buurtteam zijn bereikbaar via het buurtpunt. Efficiënt, makkelijk en dichtbij!

Online buurtplatform: je hele buurt online

Wilt u weten welke activiteiten er zijn in uw buurt? Welke organisaties en verenigingen er actief zijn? Of wilt u een klusje doen voor een buurtgenoot? Heeft u zelf ergens hulp bij nodig?

Alle informatie over de buurtpunten, inloop-uren, activiteiten en organisaties vindt u op:

Heerlen STAND-BY! is telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur:
T (045) 711 15 51
E vragen@heerlenstandby.nl

Buurtpunten, sociale buurtteams & activiteiten

Bovenaan deze pagina vind je onze postcodezoeker.

Vul je postcode in en zoek het buurtpunt of buurtteam bij jou in de buurt. Per buurtpunt en buurtteam vind je een actueel overzicht van de activiteiten en spreekuren.