Lees Simpel – app

Krijg jij weleens een ingewikkelde brief van de overheid, van je bank of van de Belastingdienst? En vind je het moeilijk om te begrijpen wat er precies staat? Gebruik dan de Lees Simpel app! Deze app zet de inhoud van de brief in begrijpelijke taal en overzichtelijke punten voor je op een rij. 

Lees Simpel is een app die mensen helpt om ingewikkelde brieven te lezen. De Lees Simpel app werkt op iPhone en Android. Maak een foto van brieven, een online artikel of een stukje in een tijdschrift. De app maakt een samenvatting van de tekst in een simpelere taal. Dat werkt met AI, dat is slimme computertechnologie. De app vertelt je van wie de brief is en wat de belangrijkste punten uit de brief zijn. Kijk hier hoe het precies werkt.

Meer informatie vind je op Lees Simpel, website van de makers van de app.

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *