logo HSB

Vacature: Projectcoördinator Buurtbemiddeling

Projectcoördinator Buurtbemiddeling | 2 x 18 uur per week

Vind jij het geweldig om met vrijwilligers te werken, zaken goed te organiseren en met verschillende partijen contact te onderhouden? Dan is deze functie echt iets voor jou! Wij zijn namelijk per direct opzoek naar een  Projectcoördinator Buurtbemiddeling die bij ons aan de slag wil.

Wat ga je doen?

Je houdt je bezig met de agogische ondersteuning van een groep van vrijwilligers die als buurtbemiddelaar aan de slag gaan optreden. Je werft, schoolt, coacht en ondersteunt vrijwilligers. Coördineert de vragen van vrijwilligers en draagt zorg voor kwalitatief goede vrijwilligers door het organiseren van intervisies. Daarnaast ben je eerste contactpersoon voor de melders van overlast. Dat kunnen bewoners, woningcorporaties, politie en gemeenten zijn.

Daarnaast voer je beleidsondersteunende en coördinerende werkzaamheden uit, zoals voorbereiding en ontwikkelen van beleidsplan en rapportages, informatievergaring en trendwatching, ondersteuning en advisering en tot slot voorbereiden en uitvoeren van projectcommunicatie. Je houdt nauw contact met relevante beleidsambtenaren, maar ook met andere coördinatoren Buurtbemiddeling in Limburg.

Tenslotte speel je een actieve rol als het gaat om het enthousiasmeren van gemeente en woningcorporaties om te starten met buurtbemiddeling.

Lees hier de hele vacature en stuur je sollicitatie vóór 25 augustus naar Saskia Maas.

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *