Uitnodiging ‘Be YOUng!

Op 10 november organiseert Burgerkracht Limburg samen met jongeren ‘Be YOUng!’. Een interactief event voor jongeren tussen de 17 en 27 jaar. Een bijzondere avond met persoonlijke verhalen, interessante projecten, livemuziek
en film. Alles met als doel: ontmoeten, delen, genieten en verbinden.

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil je deelnemen aan de allereerste ‘Be YOUng!’ van Burgerkracht Limburg? Meld je dan direct aan! Vol=vol.

Waar:              Graasj in Roermond
Adres:             Knevelsgraafstraat 21, 6041 GP, Roermond
Wanneer:      10 november 2022
Tijd:                 16.30 tot 20.00 uur

Waarom wil je dit niet missen?
Je wordt ontvangen met een klein hapje en drankje. Om 17.00 uur lopen we naar de grote zaal en openen we het programma met een interactieve kennismaking o.b.v. Kristin Wouters. Vervolgens zullen de jongeren, o.a. Jasper, Joey, Faith, Naomy, Chelsea en Christiaan in hoog tempo hun persoonlijke verhalen en ervaringen met ons delen. Om 18.15 uur nodigen we iedereen uit om met elkaar aan tafel te genieten van een heerlijk Mediterraans buffet (ook veggie en halal). Om 20.00 uur sluiten we de avond af en ga je naar huis met een leuk cadeautje, als aandenken aan deze avond.

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *