logo HSB

Vacature: Vrijwilligerscoordinator Integratiemaatje

ALCANDER – HEERLEN STAND-BY! IS OP KORTE TERMIJN OP ZOEK NAAR EEN: VRIJWILLIGERSCOORDINATOR Integratie Maatje m/v (20 uur per week)
  • Functie:                Vrijwilligerscoördinator Integratie Maatje
  • Ingangsdatum:    zo spoedig mogelijk
  • Aanstelling:          vooralsnog t/m 31-12-2023 (verlenging behoort tot de mogelijkheden)
  • Functie-indeling: schaal 8
ALGEMENE INFORMATIE: Alcander is de welzijnsorganisatie voor de gemeente Heerlen. Alcander maakt onderdeel uit van de coöperatie Heerlen STAND-BY. Naast het professionele welzijnswerk beschikt Alcander ook over veel vrijwilligers die onder meer werkzaam zijn in de maatjesprojecten. Een maatje is een vrijwilliger die kennis heeft van een specifiek terrein van het welzijnswerk en samenwerkt  met professionals binnen het sociale domein. Alcander beschikt onder meer over:
  • een schuldhulpmaatje
  • een ouderenmaatje
  • een sociaal maatje
  • een opvoedmaatje
Binnenkort start Alcander onder de vlag van Heerlen STAND-BY! met een nieuw project: de Integratiemaatjes. Voor dit project zoeken wij een coördinator. Lees de hele vacaturetekst hier. RICHT JE SOLLICITATIE VÓÓR 2 MEI AANSTAANDE AAN: De heer A. Sluijs, per mail: asluijs@welzijnsgroep.nl Verdere informatie over de functie kan ingewonnen worden bij de projectleider Jacqueline Koenen, 045 – 5602525 Deze vacature is opengesteld voor zowel het zittende personeel van de organisatie als voor externe kandidaten, waarbij interne kandidaten bij gebleken geschiktheid voorrang krijgen. Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst!

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *