Klusje doen. Heerlen mooier maken. Heerlense Heitjes verdienen. Een beloning voor jezelf ophalen!

Vind je het leuk om iets te doen voor Heerlen, voor de buurt en voor jezelf? Een bankje opknappen, een speeltoestel schoonmaken of een prullenbak van lelijke stickers verlossen?

Dan is ’t Heerlens Heitje iets voor jou – een uniek project van gemeente Heerlen in samenwerking met Heerlen Mijn Stad en andere partners.

Klus gedaan? Heitjes inwisselen!
Als beloning krijg je (digitale) Heerlense heitjes die je kunt besteden bij een van de deelnemende lokale ondernemers. Zo reken je bijvoorbeeld een lunch, boek, een coffee-to go of een flesje wijn af met heitjes. Met een verfklusje verdien je vaak 20 heitjes. 1 heitje = 1 euro waard. Hoe leuk is dat? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de stad én de lokale ondernemer.

Ben je inwoner van Heerlen en heb je een bijstandsuitkering? Dan mag je gewoon heitjes verdienen naast de bijstand.

Hoe werkt het?
Je hebt een smartphone nodig om mee te kunnen doen. Met de app ’t Heerlens Heitje (via App- of Playstore) kun je aan de slag. Hier vind je een overzicht van klussen die je kunt oppakken. Heb je spullen nodig voor een klus, dan krijg je die van het project. Deze kun je ophalen een van de vier punten verspreid over Heerlen. De heitjes zijn digitaal en vind je, na je klusje, terug in de app op je mobiele telefoon.

Meedoen?
Kijk op www.heerlen.nl/heitje voor de link naar de app en meer info over het project.  Vragen kun je sturen naar heitje@heerlen.nl. We wensen je heel veel klusplezier!

Poster ’t Heitje algemeen

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *