Nieuwe aanpak huisbezoek ouderen

Vandaag -op de Internationale Dag van de Ouderen- start de Gemeente Heerlen met de nieuwe aanpak rondom huisbezoek aan ouderen. Zo kan iedere Heerlenaar die 75 jaar wordt, een telefoontje verwachten met de vraag “Hoe gaat het met u?” en bieden we een huisbezoek aan. Zou u bijvoorbeeld meer uitleg willen over financiële regelingen of mogelijkheden om anderen te ontmoeten in de buurt, dan gaan we daar samen mee aan de slag. Uiteraard gratis, gemeente Heerlen vindt het gewoon belangrijk dat iedereen in onze stad gezond en gelukkig ouder kan worden.

Bent u 66 of ouder, dan mag u overigens ook zelf zo’n bezoek al aanvragen. Dat kan telefonisch via 045 560 25 25 of via een e-mail naar jschoenmaekers@alcander.nl.

Wil je meer lezen? Klik hier.

​​​​​​​

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *