Iedereen Kan Sporten Parkstad

​​​​​​​Iedereen heeft het recht om te kunnen sporten! Iedereen Kan Sporten Parkstad (IKS) helpt niet alleen kinderen, maar ook volwassenen met een beperking (fysiek en/of cognitief), passende sport- en beweegactiviteiten in de buurt te vinden. De consulent van IKS biedt gratis begeleiding tot over de drempel van de sportvereniging. Mensen kunnen bijvoorbeeld ondersteuning krijgen bij het indienen van een aanvraag bij de WMO, het regelen van vervoer en uitleen van sporthulpmiddelen.

Merk je op dat er behoefte is aan een bepaalde sport, maar wordt deze nog niet aangeboden binnen de regio Parkstad? Ook dan kun je contact opnemen met de consulent van IKS. Zij zorgt ervoor dat vraag en aanbod elkaar vinden. Sport en beweging is een waardevolle bijdrage aan reguliere zorg en draagt bij aan positieve gezondheid. Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van IKS Parkstad of neem contact op met consulent Chantal Bos.

Email: cbos@alcander.nl tel. 06-51326763 website: www.iedereenkansport-parkstad.nl

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *