Nieuwe gebiedsmanager: Jessie van Wijk

Vanaf 1 augustus 2021 is het de eer aan Jessie van Wijk om Kees van Kemenade, die met welverdiend pensioen gaat, op te volgen als gebiedsmanager in gebied 4 binnen Heerlen STAND-BY! Jessie stelt zich graag even voor;

Mijn naam is Jessie van Wijk, ik ben 34 jaar oud, geboren en getogen in Heerlen en sinds 2009 werkzaam bij moederorganisatie Alcander. De laatste jaren ben ik voornamelijk actief geweest als projectmanager van Heel Heerlen Beweegt. In 2020 ben ik gestart als projectleider bij JENS en was daarnaast kwaliteitscoördinator bij Alcander.
Op dit moment maakt Kees mij helemaal wegwijs binnen de coöperatie, zodat ik op 1 augustus een goede, frisse start kan maken in het mooie gebied 4!

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *