Geweld hoort nergens thuis – journaal 2

Bekijk hier het 2e Parkstad journaal van het programma ‘Geweld hoort nergens Thuis’ met daarin onder andere:

ü  informatie over de aanpak Conflictscheiding in Parkstad

ü  een interview met Veerle, buddy bij VillaPinedo

Save the date: van 4 tot 24 juni staat de buitententoonstelling WIJ… doorbreken de cirkel van geweld in het centrum van Heerlen. De tentoonstelling toont indringende portretten en relevante verhalen van personen die de cirkel van geweld hebben doorbroken. Gemeente Heerlen en regionale partners organiseren in deze periode verschillende activiteiten. 

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

1 antwoord
  1. Natasja van Dijk
    Natasja van Dijk zegt:

    Bij Geweldsmisdrijven zoals HG en KM is er sprake van complexe traumatologie en het handelen met een traumabril in de systemen (politie, onderwijs, gemeente, zorg-hulpverleningsinstanties) laat nog veel te wensen over en leidt tot 2de/3de victimisatie. Deze gevallen dienen los te worden gezien van een vechtscheiding. Graag zouden wij hierover een bijdrage willen leveren vanuit onze eigen ervaring, kennis/kunde en opgebouwd netwerk.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *