Doe je mee? Schoonmaakactie Aarveld, Bekkerveld, Douve Weien, Caumerveld

Op zaterdag 17 april 11:00 – 13:30 uur gaan we het zwerfafval in de wijken Aarveld, Bekkerveld, Douve Weien en Caumerveld opruimen.

We starten tussen 11:00 – 11:30 uur vanuit A gene Bek Tacitusstraat 130. Hier krijg je materialen zoals een knijper, vuilniszak en handschoenen. We maken tweetallen en gaan vervolgens de wijken in om zwerfafval op te ruimen.
Aan de schoonmaakactie kan iedereen meedoen, van jong tot oud. Geef je op bij info@aarbek.nl. Vermeld je leeftijd, zodat we weten hoeveel grote en kleine handschoenen we moeten aanschaffen. De wijkraden zorgen voor een versnapering. Meld je aan voor 10:00 uur op 10 april. Bij het terugbrengen van de vuilniszak wacht u een attentie.

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *