Kledingdagen in mei en juni

De kledingdagen van de Kledingbank Limburg staan gepland op 17 en 18 mei (voor alleenstaanden) en op 31 mei en 1 juni (voor alleenstaande ouders en gezinnen). Onder voorbehoud van alle corona-maatregelen, vinden deze dagen op een veilige manier plaats.

Dit jaar wordt gewerkt met blokken waarin mensen naar de kledingdagen kunnen komen. Heb je een cliënt die je hiervoor wilt aanmelden? Meld je dan bij Sylvia Vaessen, dan kunnen jullie samen overleggen welke dag en welk blok.

Onderstaand vind je de brieven waarmee je een cliënt kunt uitnodigen. Vul de brief verder aan. Alleen met de uitnodiging en een geldig ID mag de cliënt naar binnen.

kledingdag 2021 10-12 uur

kledingdag 2021 13-15 uur

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *