Nieuwe gebiedsmanager voor gebied 2 

Vanaf medio mei is Ruud Meers voor 26 uur aan de slag als gebiedsmanager in gebied 2. Daarnaast blijft hij nog 12 uur actief bij zijn moederorganisatie Mondriaan.

Ruud heeft de opleiding tot verpleegkundige gevolgd en is heeft afgelopen 30 jaar bij Mondriaan gewerkt. Daar heeft hij, in verschillende functies, vooral in de kliniek gewerkt. Op dit moment is hij afdelingshoofd op de open opname afdeling Welland in Heerlen.

Wie is Ruud Meers?

Ik ben 55 jaar en woon in Riemst (België) en heb een vriendin en 2 kinderen. Mijn vrije tijd besteed ik graag aan dingen die iets met sport en natuur te maken hebben. Zo speel ik wekelijks een potje zaalvoetbal met vrienden en daarnaast ben ik heel graag actief in mijn tuin.

Ik hoop Heerlen STAND-BY! en haar medewerkers snel beter te leren kennen en kijk er naar uit om jullie op de verschillende plekken en onder verschillende omstandigheden te ontmoeten. Het is voor mij een uitdaging om in een heel ander vakgebied aan de slag te gaan en ik kijk er met heel veel zin en enthousiasme naar uit.

We wensen Ruud alvast heel veel succes en vooral plezier in zijn nieuwe rol!

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.