´Van zorgen voor, naar zorgen dat´ met Positieve Gezondheid

In Nederland hebben we de neiging om iedereen in hokjes te plaatsen. Het is belangrijk dat we gaan kijken naar de mens in ál zijn facetten en niet alleen naar zijn diagnose. Hiervoor is een ander instrument nodig, zodat je de juiste zorg op de juist plek krijgt. En dat instrument is het spinnenweb van Positieve Gezondheid.

De beweging Limburg Positief Gezond ging in gesprek met Paul Schefman en Thea Verkoeijen, beiden verbonden aan Heerlen STAND-BY! Dit resulteerde in een mooi artikel over de rol van Positieve gezondheid van Heerlen STAND-BY!

“We willen allemaal de Limburgse burger gezonder maken. Dat staat buiten kijf”. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *