IKPAS juist in coronatijd

Gedwongen thuiszitten en minder vertier of verrassingen die het leven nu eenmaal kleur geven. Dat missen we nu in deze periode van lockdown en corona. We missen de spontaniteit van elkaar zien, voelen en begroeten of eens ongedwongen een middag op het terras zitten met een vriend of vriendin. Het zit er voorlopig niet in.

80% is evenveel of meer gaan drinken
Dan zou je denken dat mensen minder alcohol zijn gaan drinken. Onderzoek wijst echter uit dat ongeveer 20% méér is gaan drinken. 60% drinkt nog evenveel en 20% is minder gaan drinken. Ondanks minder spontane of geplande momenten waar we normaal gesproken alcohol nuttigen zien we dat toch 80% nog steeds evenveel drinkt of zelfs meer. Dat is niet direct een probleem. Maar het kan betekenen dat we thuis meer alcoholgewoonten hebben ontwikkeld. Gewoonten waar je helemaal niet bewust van bent, maar je op de langere termijn in de weg kunnen gaan zitten.

Meld je aan voor IKPAS
Herken je jezelf in deze groep, doe dan dit jaar mee met IKPAS, drink 40 dagen geen alcohol! Een alcoholvrije periode verbetert je slaapkwaliteit en verhoogt je concentratie. Je voelt je ook fitter. Alcohol verslechtert het immuunsysteem. Wie vaak drinkt, krijgt daardoor ook een lagere weerstand. Redenen genoeg om juist nu mee te doen met IKPAS.

Inschrijven kan tot 17 februari
In (dry-)januari gingen je dit jaar al ruim 32.500 mensen voor en ook nu doen er alweer bijna 10.000 mensen mee om in de Vastenperiode niets te drinken. Doorbreek je gewoonten en doe mee. Inschrijven kan tot 17 februari 2021.

Blijf op de hoogte!
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Wij gebruiken deze gegevens alleen om u onze nieuwsbrief toe te sturen.
close

Blijf op de hoogte!
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Wij gebruiken deze gegevens alleen om u onze nieuwsbrief toe te sturen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *