Buurtplatforms online

Sinds kort zijn de nieuwe buurtplatforms online. Op deze platforms kan iedereen zien wat er in zijn eigen omgeving te doen is en welke organisaties er actief zijn. Als ze een gratis account aanmaken, kunnen bewoners ook zelf een bijdrage leveren, zien wie hun buren zijn of een vraag of aanbod op het prikbord plaatsen.

Tegenslag door corona

Samen met vrijwilligers, buurtorganisaties en andere actieve partijen hebben onze opbouwwerkers hard gewerkt om de platforms gevuld te krijgen. Helaas heeft corona al een aantal keren roet in het eten gegooid. Door corona is het aantal activiteiten van organisaties dit jaar beperkt gebleven. Dit is ook terug te zien in de agenda.

Een stevige basis

Het afgelopen jaar hebben we in ieder geval een stevige basis gelegd voor een platform dat mensen, organisaties en initiatieven in de Heerlense buurten met elkaar kan verbinden. En waar snel en eenvoudig terug te vinden is wat er allemaal te doen is in de buurt. Zodra er volgend jaar weer meer mogelijk is, starten we ook een publiekscampagne om de inwoners van Heerlen op het platform te attenderen.

De platforms

Je kunt nu alvast een kijkje nemen op de verschillende platforms. Er zijn op dit moment vier platforms, één voor elk gebied in Heerlen. Daarnaast is het mogelijk om het overzicht van heel Heerlen te bekijken.

www.hoensbroekonline.nl
www.heerlerheideonline.nl
www.heerlencentrumonline.nl
www.heerlenzuidonline.nl
www.wijkconnect.com/heerlen

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *