Met heel mijn hart wens ik jou…

Toon Hermans Huis Parkstad verzamelt wensen voor Wereldkankerdag

De fysieke deur van Toon Hermans Huis Parkstad is dicht. Maar binnen in het huis staat iets dat heel erg ‘open’ staat. Een groot houten hart dat klaar is om gevuld te worden met wensen. In de aanloop naar Wereldkankerdag op 4 februari 2021 verzamelt Toon Hermans Huis Parkstad wensen onder de noemer: ‘Met heel mijn hart wens ik jou…’.

Ieder jaar wordt op 4 februari stilgestaan bij de impact van kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, diagnostiek en behandelingen aan te moedigen. Maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker – én voor hun naasten of nabestaanden – te onderstrepen.

In de situatie waarin onze maatschappij nu verkeert – waarin contact niet meer zo vanzelfsprekend is als het was – blijven we manieren zoeken om elkaar een hart onder de riem te kunnen steken. Zo kwamen we bij Toon Hermans Huis Parkstad op het idee ons hart open te stellen om tót 4 februari wensen te verzamelen en deze bij de ontvanger van de wens of boodschap te bezorgen op Wereldkankerdag.

Het grote houten hart in het huis wordt gevuld met houten hartjes, waar je een wens of boodschap voor iemand op kunt laten schrijven. Een houten hartje kost 2,00 euro en kun je bestellen via onze Facebook of e-mail (info@toonhermanshuisparkstad.nl). De kosten voor de bezorging op 4 februari zijn inbegrepen.

Als extra opsteker zal er een kunstzinnig intermezzo worden opgenomen in de Ridderzaal van Toon Hermans Huis Parkstad. Deze zal op 4 februari a.s. ter ere van Wereldkankerdag online gepresenteerd worden.

Uitgebreide informatie is te vinden op www.toonhermanshuisparkstad.nl

Met heel ons hart wensen alle betrokkenen van Toon Hermans Huis Parkstad jullie een hoopvol, gelukkig en gezond 2021 met veel liefdevolle aandacht voor elkaar!

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *