Buurtpunten blijven open, kerstvakantie uitgezonderd

Gisteren kondigde premier Rutte in zijn toespraak een lockdown aan voor de periode van 15 december t/m 19 januari. Gelukkig geldt die niet voor onze buurtpunten. Daarvoor heeft het kabinet een uitzondering gemaakt.

Van te voren aanmelden verplicht

Dat betekent dat u voor onze activiteiten zoals inloop en spreekuren gewoon in het buurtpunt terecht kunt. U kunt helaas niet spontaan binnenlopen. U moet zich van te voren wel even aanmelden. Bekijk op deze pagina waar, wanneer en voor welke activiteiten en spreekuren u zich kunt aanmelden.
MBvO activiteiten zijn door de coronamaatregelen op dit moment helaas niet mogelijk. Zodra het weer mag informeren we de deelnemers hierover.

Kerstvakantie

De meeste van onze locaties zijn rondom de feestdagen één of twee weken gesloten:

• Buurtpunt De Koffiepot: 21 dec t/m 3 jan
• Buurtpunt ‘t Heitje: 24 dec t/m 3 jan
• Buurtpunt The Break: 21 dec t/m 3 jan
• Ouderencentrum Vogelsanck: 24 dec t/m 3 jan
• Ouderencentrum Haagdoorn: 24 dec t/m 3 jan

Telefonisch bereikbaar

Voor (hulp)vragen blijven van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer van Heerlen STAND-BY! : (045) 711 15 51. Op donderdag 24 december sluiten wij om 12.00 uur, op donderdag 31 december vanaf 15.00 uur.

Heeft behoefte aan overleg met uw begeleider? Aarzel dan niet om telefonisch of via Whatsapp contact met hem of haar op te nemen.

 

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *