Werkgroep vervoer krijgt groen licht

De werkgroep Vervoer van Heerlen STAND-BY! (HSB) heeft onderzocht hoe het vervoer van cliënten efficiënter kan worden georganiseerd. De eerste plannen zijn inmiddels gepresenteerd aan de ledenvergadering van HSB en de werkgroep heeft groen licht gekregen om de plannen verder uit te werken.

Dat betekent dat we in eerste kwartaal van 2021 een pilot willen starten met een vervoersdienst in een deel van Heerlen. Een belangrijk onderdeel hiervan is een centrale leer-/werkplaats. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten en ervaring van Relim, één van de leden van de coöperatie.  Uiteraard wordt daarbij ook gebruik gemaakt van menskracht en materiaal van de overige coöperatieleden.

De bedoeling is om de vervoersdienst fasegewijs uit te breiden naar heel Heerlen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *