Nieuwe gebiedslocatie Hoensbroek

Vanaf  1 maart huren we samen met JENS een pand aan het Horstplein in Hoensbroek. Op deze kantoorlocatie kunnen alle medewerkers van JENS en STAND-BY uit gebied 1 terecht.  Ook de medewerkers van het expertiseteam gaan gebruik maken van deze locatie. Het Horstplein is de tweede gebiedslocatie, naast de kantoorlocatie van Alcander in gebied 4.

Samenwerking versterken

Met deze gebiedshuisvesting faciliteren we intensieve samenwerking tussen de medewerkers die vaak in dezelfde gezinnen werken en stemmen we werkwijzen en processen op elkaar af. Ook biedt de locatie praktische voordelen,  zoals een vermindering van reistijd voor gezamenlijk overleg of een bezoek aan een gezin.

Binnenkort in gebruik

De locatie zou 23 maart in gebruik genomen worden, maar als gevolg van de maatregelen rond het coronavirus werd dit uitgesteld. De locatie wordt binnenkort in gebruik genomen. De medewerkers die gebruik kunnen maken van deze locatie krijgen hierover bericht.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *