‘Knip’ cliëntdossiers nagenoeg opgeheven

Vanaf 1 januari van dit jaar rapporteren ambulant begeleiders ook in Kedo. Waar zij voorheen een deel van registratie in Kedo deden en een ander deel in de systemen  van de moederorganisaties, wordt nu alles in Kedo vastgelegd. Dat betekent dat de ‘knip’ in het cliëntdossier nagenoeg opgeheven is.

Dit is een belangrijke verbetering aangezien we het cliëntproces nu beter in zicht hebben. Ook kunnen medewerkers van STAND-BY!  gemakkelijker cliënten van elkaar overnemen.
Bovendien werken al deze medewerkers nu met hetzelfde methodisch kader dat vorig jaar samen met medewerkers ontwikkeld. Het kader is in Kedo geïntegreerd en ondersteunt medewerkers bij de stappen en de keuzes die ze maken in het cliëntproces. Denk hierbij aan vraagverheldering, triage, risico-inventarisatie en het gebruik van 1Gezin1Plan.

Op dit moment zijn we bezig om ook de rapportage over dagbesteding in Kedo te integreren.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *