Lessen uit Heerlen – leren uit de praktijk

Movisie bundelt op haar website praktische en diepgaande kennis over sociale vraagstukken. Dat doen ze onder andere rondom thema’s. In het thema ‘Maatschappelijke zorg’ verscheen op 17 februari 2020 een artikel met de titel ‘Hoe geef je de samenwerking tussen zorg en sociaal domein integraal vorm?’

In dit artikel zoomt Movisie in op hoe verschillende gemeenten integraal vormgeven aan de samenwerking die nodig is om van beschermd wonen tot beschermd thuis te komen. Daarvoor is inclusie noodzakelijk. Mensen wonen niet alleen weer zelfstandig, maar doen ook op een positieve manier mee in de samenleving. De achterliggende filosofie in Heerlen is die van positieve gezondheid.

Lees hier het hele artikel>

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *