SchuldHulpMaatje Parkstad maakt kans op Appeltje van Oranje 2020

SchuldHulpMaatje Parkstad maakt kans op een Appeltje van Oranje. En jij kunt de winkansen van dit project vergroten. Dat kan door te stemmen op SchuldHulpMaatje Parkstad als favoriet. Er zijn in totaal nog 38 projecten in de race voor deze prestigieuze prijzen, die het Oranje Fonds jaarlijks uitreikt aan uitzonderlijke sociale projecten. Stemmen kan tot en met 15 januari 23.59 uur:  STEM NU op Schuldhulpmaatje Parkstad!

Vergeet niet je stem te bevestigen via de automatische email. Door te stemmen maak je kans om bij de uitreiking van de prijs aanwezig te zijn op Paleis Noordeinde. Het aantal stemmen dat de kanshebbers krijgen, bepaalt mede wie er doordringen naar de laatste tien nominatieplaatsen. Hieruit kiest de jury uiteindelijk de drie winnaars.

Thema 2020: Maatjes ben je samen

Dit jaar is het thema ‘Maatjes ben je samen’. De prijzen staan in het teken van maatjesprojecten. Projecten waarin mensen elkaar vooruithelpen en langere tijd ondersteunen. In ons koninkrijk zijn veel mensen die om uiteenlopende redenen een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vrijwilligers die hun maatje willen worden en ze willen helpen, zijn daarom onmisbaar.

SchuldHulpMaatje Parkstad

SchuldHulpMaatje Parkstad helpt mensen op weg met hun administratie en aanvragen voor subsidie of bijzondere bijstand. Ze helpen je orde te scheppen in je administratie. Indien nodig zoekt de vrijwilliger passende professionele hulp. Tevens ondersteunen wij hulpvragers gedurende het schuldhulpverleningstraject én daarna op weg naar zelfredzaamheid. SchuldHulpMaatje Parkstad is er dus op gericht om mensen op eigen kracht financieel gezond te maken én houden.

Vind je dit nu ook een prachtig initiatief? Stem dan op SchuldHulpMaatje Parkstad voor de Appeltjes van Oranje!
Stemmen kan van 6 tot en met 15 januari via https://www.appeltjevanoranje.nl/projecten/schuldhulpmaatje-parkstad.

 

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *