Themabijeenkomst – Stemmen horen – 28 oktober

U loopt over straat en hoort iemand uw naam roepen. U kijkt om u heen maar ziet niemand. U loopt verder en hoort alweer iemand uw naam roepen, u kijkt en wederom niemand. Thuis aangekomen hoort u nog steeds iemand uw naam roepen, maar u weet dat er niemand anders in huis is. U schrikt, uw gedachten gaan met u aan de haal, u voelt zich misschien angstig en vraagt zich duizenden dingen af.

Dit is één voorbeeld van stemmen horen. Het horen van stemmen, die anderen niet kunnen horen, kan het leven flink beïnvloeden en roept mogelijk veel vragen bij u of uw naaste op. Daarom organiseert Heerlen STAND-BY! op maandag 28 oktober van 19.30 tot 21.30 uur de themabijeenkomst ‘Stemmen horen’. Meer over de bijeenkomst.

Psychiater en ervaringsdeskundigen geven uitleg

Tijdens deze bijeenkomst geeft Dondeyne Zillen, psychiater bij FACT-team Heerlen-Noord van Mondriaan, antwoord op diverse vragen rondom het thema ‘Stemmen horen’. Wat is het? Hoe kunnen de stemmen verminderen of verdwijnen? Hoe kan ik er mee leren omgaan? Welke bronnen van steun zijn er? Daarnaast vertelt Michel Knols, ervaringsdeskundige bij Mondriaan over zijn ervaring met stemmen horen en herstel. Ook stellen we u in de gelegenheid om op deze avond uw eigen ervaringen met stemmen horen te delen met anderen.

Meer informatie en aanmelden

De themabijeenkomst vindt plaats in het Cultuurhuis, Sittarderweg 145 Heerlen. De toegang is gratis en iedereen is welkom.
Aanmelden is gewenst: www.mondriaan.eu/agenda of bij Mark Ahsmann 088 506 9413

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *