Nieuwe directeur voor STAND-BY!

Op 1 oktober startte Peggy Weelen als nieuwe directeur bij Heerlen STAND-BY! Zij volgt daarmee Elvira van Bergen op die per 1 juni na een periode van vier jaar vertrok en directeur werd bij Radar.

Peggy heeft meer dan 20 jaar bij de gemeente Heerlen gewerkt en heeft veel ervaring in het sociaal domein.  Bij de gemeente vervulde ze onder andere de rol van programmamanager Sociaal Domein en was ze hoofd van de afdeling Welzijn.

Ook heeft zij als programmamanager enkele jaren geleden mede aan de wieg gestaan van Heerlen STAND-BY! “Ik ben erg enthousiast over het concept dat hieraan ten grondslag ligt en heb mij ingespannen om vanuit gemeentezijde de oprichting van de coöperatie mogelijk te maken. Maar het echte succes van STAND-BY! ligt vooral bij diegenen die er de afgelopen jaren keihard aan gewerkt hebben om de coöperatie te laten groeien tot wat het nu is.” vertelt Peggy.

Na vele mooie jaren bij de gemeente Heerlen was ze toe aan een nieuwe uitdaging: “Ik ben er trots op dat ik vanaf 1 oktober van ‘binnenuit’ kan gaan werken aan het verder ontwikkelen en verstevigen van STAND-BY! Ik zie er naar uit om te starten en om de mensen die bij STAND-BY! werken (beter) te leren kennen.”

Het bestuur en de leden zijn blij dat zij in Peggy een nieuwe directeur gevonden hebben en kijken uit naar de samenwerking. Wij heten Peggy alvast van harte welkom en wensen haar veel succes!

close

Blijf op de hoogte!
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Wij gebruiken deze gegevens alleen om u onze nieuwsbrief toe te sturen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *