Opening Sjpruutcafé

Velen van jullie zullen vast al wat hebben gehoord over het mama café dat gaat starten in de gemeente Heerlen. Wij (Alcander in opdracht van de gemeente Heerlen) gaan in de komende periode 3 mama cafe’s openen. Wij gaan starten in gebied 2, Heerlerheide welteverstaan. Dit zal gaan plaatsvinden in buurtpunt De laurier.

De tweede zal openen in Buurtpunt The Break. En de derde zal geopend worden in Buurtpunt The Flash.

De reden dat deze drie locaties zijn gekozen is vanwege het percentage moeders van baby’s, kleuters, peuters en het geboortecijfer van een gebied. En deze drie gebieden pieken er dan bovenuit.

De mama cafe’s staan onder leiding van een jongerenwerker i.s.m. met de jeugdconsulenten. De voorkeur gaat uit naar gastvrouwen die de activiteit draaien. Dit omdat de titel jongerenwerker/jeugdconsulent ook wel beetje kan afschrikken. Ken je gasvrouwen in 1 van de buurten waarin we een mama café zullen openen, laat dan vooral van je horen!

Het mamacafé heeft een naam gekregen en wel Sjpruutcafe. Spruit op zn Heerlens. En we hebben ook een site! à www.sjpruut.nl Ik nodig jullie allen uit om een kijkje te nemen en mensen uit te nodigen dit ook te doen.

Het Sjpruutcafe is een plek voor dames die een kinderwens hebben, dames die zwanger zijn en dames die al bevallen zijn! Tijdens de ochtend krijgen de bezoekers altijd 2 keuzes;

  1. Gezellig in het café met je baby op de arm genieten van een kopje koffie/thee terwijl je socialized met anderen
  2. Meedoen met de workshop/activiteit/presentatie die op dat moment plaatsvindt.

Het moet vooral geen ‘moetje’ zijn maar een open inloop voor deze dames.

Ik wil daarom graag iedereen oproepen deze activiteit onder de aandacht van anderen te brengen zodat we er een groot succes van maken!

Zoals gezegd openen we binnenkort het eerste cafe en wel het Sjpruutcafe in Buurtpunt de Laurier. Woensdag 3 juli 09.00-11.00uur is de officiële opening. Deze zal geopend worden door wethouder Jordy Clemens.

 

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *