Parkstad aan Zee

Voor het 3e jaar op rij vindt komende zomer Parkstad aan Zee in Heerlen plaats. Parkstad aan Zee biedt kinderen uit groep 7-8 afkomstig uit gezinnen die om financiële redenen niet op vakantie kunnen, een inspirerende en leerzame week. Dit jaar zijn er twee edities en wel van 16 t/m 19 juli en van 22 t/m 25 juli 2019. Parkstad aan Zee vindt plaats op een bijzondere locatie in Heerlen: Cultuurwerkplaats Zeezicht aan de Schelsberg te Heerlen.

Inspiratie & creativiteit

Per week kunnen 70 kinderen aan de slag met vijf lokale kunstenaars én aantal vrijwilligers om op een creatieve manier veel inspiratie op te doen. We bieden kinderen hulp en ruimte om hun eigen ideeën te ontwikkelen en vorm te geven. Ze worden aangezet om nieuwe vaardigheden te ontdekken, verantwoordelijkheden te nemen, nieuwe vriendschappen te sluiten en samen te werken met andere leeftijdsgenootjes. De ervaringen die zij gedurende deze week opdoen leveren een positieve kijk op hun zelfbeeld en dat van de wereld om hen heen.

Kosten en aanmelden

De kosten van € 120,- per kind worden vergoed door Jeugd Cultuurfonds of de Stichting Leergeld Parkstad. Voor informatie en aanmelding kunt u vóór 1 juli een mail sturen naar: parkstadaanzee@hotmail.com.
Of neem een kijkje nemen op de Facebookpagina van Parkstad aan Zee.

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *