Startschot voor transformatie dagbesteding

Een startschot is het niet helemaal, we zijn hier natuurlijk al een tijdje mee aan de slag. Maar vanaf mei gaan we aan de slag met een nog breder transformatieplan. Eén van de onderdelen is het beschrijven van de transformatie per dagbestedingslocatie. Hierin komt te staan welke mooie successen de dagbesteding op die locatie al boekt en welke transformatiekansen er nog liggen.

Het onderling delen van deze successen en kansen geven we veel aandacht. Daarnaast onderzoeken we of in elk gebied voldoende adequate dagbesteding voor de inwoners beschikbaar is. Zijn de dagbestedingslocaties wel zo logisch verdeeld over Heerlen op dit moment?

close

Blijf op de hoogte!
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Wij gebruiken deze gegevens alleen om u onze nieuwsbrief toe te sturen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.