Buurtpunten en -locaties

Buurtlocaties worden opgezet daar waar mensen van nature al komen of daar waar juist een hiaat is. In het eerste geval sluiten we aan op bestaande plaatsen en in het tweede geval ontwikkelen we zelf een buurtlocatie. Inmiddels maken we ook al gebruik van accomodaties die niet van één van de leden zijn zoals een ruimte bij een sportvereniging,  een accommodatie van de gemeente en school.

Bij de selectie, opening en programmering van een buurtlocatie gaat er een zogenaamde kwartiermakersgroep aan de slag. Deze groep bestaat uit bewoners, buurtorganisaties, buurtambassadeurs en medewerkers van Heerlen STAND-BY! Een aantal plekken waar we nu een buurtlocatie starten, hebben de potentie om uit te groeien tot volwaardig Buurtpunt, afhankelijk van de behoeften en het animo in de buurt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *