Je bent niet alleen en jouw verhaal doet ertoe! – In2yourplace Heerlen

Vanaf dinsdag 7 mei organiseert In2yourplace nieuwe meetings voor jongvolwassenen tussen de 16 en 27 jaar oud. De meetings beginnen om 19.00 uur en duren tot 21.00 uur.

Wat gaan we doen?

In een veilige omgeving ontmoeten jongeren elkaar tijdens interactieve bijeenkomsten begeleid door jongeren die zelf vanuit hun ervaring trainer zijn geworden en andere jongeren verder helpen. Ze willen hun eigen ervaring gebruiken om anderen te ondersteunen, richting te geven en vooral als voorbeeld te dienen. De jongeren wisselen ervaringen uit en kunnen ontdekken dat ze niet alleen zijn in wat ze doormaken. Door steun en begrip te ontvangen van de andere jongeren groeien ze in hun zelfvertrouwen en leren weer meer te vertrouwen op hun eigen capaciteiten. De jongeren omschrijven het zelf vaak als “chillsessies” omdat de gezelligheid, het samenzijn, acceptatie en humor eigenlijk altijd voorop staan. Daardoor ontstaan er ook vaak warme contacten en vriendschappen.

Aanmelden?

De nieuwe meetings starten op dinsdag 7 mei, 19.00 tot 21.00. Voor een kennismaking of meer informatie kunnen jongeren bellen, appen of mailen naar:

Milotte Hamer
Projectmedewerker In2yourplace
Regio Heerlen/Kerkrade
Tel: 0615631407

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *