Kijken: collega Louise in Heel Holland Zorgt

Op zaterdag 2 maart, om 16.30 uur maakte onze collega Louise Voordouw haar televisiedebuut op SBS6 in het programma ‘Heel Holland Zorgt. Heel Holland Zorgt is de aftrap naar de jaarlijkse Week van Zorg en Welzijn, dit jaar van 12 tot en met 17 maart. Duizenden zorg- en welzijnsorganisaties openen in deze week de deuren en laten aan Nederland zien hoe het is om in de sector te leren en te werken.

In de aflevering laat Louise zien wat haar werk inhoudt. In een kort item vertelt ze wat het beroep inhoudt en laat ze zien hoe ze met buurtbewoners samen kookt. Ook komt Tamara, één van de cliënten Louise, aan het woord. Zij vertelt hoe de begeleiding van Louise haar helpt.

Bekijk hier de aflevering van: Heel Holland Zorgt
Het item met Louise begint 4:00 minuten en duurt ongeveer tweeënhalve minuut.

 

 

 

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *