STAND-BY! opent 5 buurtpunten in 2018

Eén van de doelen van Heerlen STAND-BY! in 2018 was het openen van minimaal één buurtpunt in elk van de vier gebieden in Heerlen. En dat is gelukt. Met de opening van buurtpunten The Flash en Peter Schunck in Heerlerbaan kwam de teller voor dit jaar op vijf buurtpunten uit. Eerder dit jaar openden ook de buurtpunten De Koffiepot (Hoensbroek), Laurier (Heerlerheide) en The Break (MSP) hun deuren.

 

Buurtpunt The Break

Buurtpunt The Flash

Fotografie:Marcel van Hoof

Buurtpunt Peter Schunck

Fotografie:Marcel van Hoof

Buurtpunt Laurier

Fotografie: Rudolf Sipkema

 

Zorgen voor elkaar

Het buurtpunt is de plek waar u elke dag terecht kunt voor een praatje, het meedoen aan die ene leuke activiteit, maar ook de plek waar u terecht kunt met vragen en ideeën over de leefbaarheid in uw wijk, een plek. Het buurtpunt is ook de plek waar u terecht kunt met een vraag of probleem waar u hulp bij nodig heeft. Zoekt u vrijwilligerswerk? Maakt u zich zorgen om een buurtgenoot? Wilt u graag de handen uit de mouwen steken voor uw buurt en heeft u daarbij hulp nodig? Kom dan ook naar het buurtpunt.

Professionele hulp

Mocht er behoefte zijn aan meer deskundige inzet van hulp dan hoeft u niet ergens anders naar toe. U kunt ook dan in het buurtpunt terecht. Want ook de vertrouwde gezichten van het sociale buurtteam met medewerkers van de zorg-en welzijnsinstellingen zijn en blijven bereikbaar via het buurtpunt. Efficiënt, makkelijk en dichtbij!

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *