Heerlen STAND-BY! in Burgerkracht: In ieder mens schuilt iets moois

In de december uitgave van Burgerkracht, het blad dat huis-aan-huis verspreid wordt in Parkstad, verscheen een interview met Ricardo en Betty. Beiden vertellen in het artikel wat Heerlen STAND-BY! voor hen betekent.

Zo’n drie jaar geleden kwamen ze met elkaar in contact. Ricardo zat in een periode tijd in z’n leven. Betty werd ingeschakeld om hem te ondersteunen. De band tussen cliënt en ondersteuner is er, nadat Heerlen Stand-By! in het leven werd geroepen, beter op geworden.

Lees meer in het artikel ‘In ieder mens schuilt iets moois’.

close

Blijf op de hoogte!
Abonneer u nu op onze nieuwsbrief:

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Wij gebruiken deze gegevens alleen om u onze nieuwsbrief toe te sturen.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *