Privacyverklaring Heerlen STAND-BY! online

Op 25 mei is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) ingegaan. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).   Deze nieuwe wet geeft personen meer privacy rechten. En organisaties meer verantwoordelijkheden.

Eén van de verantwoordelijkheden van iedere organisatie in EU heeft, is het opstellen van een privacyverklaring. In de privacyverklaring staat hoe en waarom de organisatie persoonsgegevens verwerkt en wat de rechten van klanten zijn. Ook Heerlen STAND-BY! beschikt over zo’n verklaring. Deze is vanaf nu ook op onze website voor iedereen beschikbaar.

Lees onze privacyverklaring>

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *