Danscursus voor mensen met het syndroom van Down

Na een geslaagde pilot aan het begin van het jaar, starten SCHUNCK* Glaspaleis eind mei met een kortlopende danscursus (6 lessen) voor mensen met het syndroom van Down. Vanaf 5 jaar en ouder is eenieder met het syndroom van Down welkom om onder deskundige begeleiding van onze docente te dansen.

De cursus vindt plaats in de danszaal van het Glaspaleis. Er zijn in totaal 6 cursusmomenten. De laatste les is een presentatie in de Filmzaal. De kosten voor deze cursus bedragen € 65,-. De lessen worden begeleid door een deskundige docente die bekend is met deze doelgroep.

Data waarop de cursus plaatsvindt:

26 mei

2 juni

9 juni

16 juni

23 juni

30 juni (slotpresentatie)

Informatie

Wil je meer informatie over deze cursus, neem dan contact op met Patrick Heckmanns:

 

+31 (0) 45 577 22 66

patrick.heckmanns@schunck.nl

 

Blijf op de hoogte, abonneer jezelf op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *